Stroga gospodarica – Madam Sofija

February 13, 2024

Ovaj je oglas namenjen samo onim najhrabrijima. Onaj Ko je jednom osetio na svojim ledjima okrutnost stroge gospodarice Sofije taj je zasigurno zauvek njen rob. Ona je definitivno okrutna gospodarica koja ume da ponizi svoje robove i natera ih da budu poslusni makar im morala zbog toga i pustiti krv.

Imate sad priliku i da pogledate neke od mojih slika pa ako zelite da mi verno sluzite pozovite me.

Pozovi 0906/444-801 i trazi Madam Sofija

Kako sam postala stroga gospodarica

Tu sam za vas, za sve koji vole i treba im okrutna gospodarica, za robove koji vole zensku dominaciju. Evo kako je sve pocelo….
Bila sam u braku, pre 4 godine sam se razvela jer sam shvatila sta zelim i koji nacin zivota zelim da zivim od tog momenta i dana kada je sve i pocelo.


Tog popodneva sam usla u stan sa posla i zurila sam na wc jer mi se jako piskilo trpela sam vec dugo. Znala sam da je muz kod kuce jer je bio na bolovanju i viknula da sam stigla cisto da se javim, mada mi je bilo cudno sto nije u krevetu i nije se odaziovao na moj dolazak.

Stroga dominacija poslusni robe


Tada sam otvorila vrata kupatila i imala sam sta i da vidim. Moj muz je bio u totalnom transu, klecao je ispred wc solje na koju je bio stavio jedne od mojih gacica i drkao kurac i ispustao cudne zvuke na koje ja nisam bila do tad navikla.


Bila sam izvan sebe i u soku na momenat jer on uopste nije primetio da sam ja usla. Kada sam uzviknula njegovo ime, trgao se i jako pocrveneo i nije znao sta da kaze, krenuo je da ustnae i kita mu je jos uvek bila jako dignuta i nabrekla.


Pokusao je da mi objasni, ali sam samo sela na wc solju i pocela da piskim jer vise nisam mogla da izdrzim.
Gledala sam ga besno, a on kad je cuo kako piskim, poceo je da drka kurcinu.

Bila sam zapanjena dogadjajem koji mi se odigravao pred ocima, bila je to za mene sasvim nova zivotna dimenzija.


ustala sam i od uzbudjenja sam pocela da se derem na njega, da ga samaram i psujem, da mu pretim kako nece videti moju picku mesec dana za kaznu, uzela sam peskir i pocela da ga udaram po ledjima i po dupetu cak sa m ga i pljunula u besu, pri cemu je on samo poceo da svrsava po celom kupatilu.


bila sam izvan sebe i nisam verovala onome sto vidim. Tada mi je rekao da ga oduvek pali jako zenska dominacija i da se nije usudjivao da mi kaze.


Posle dugo razmisljanja shvatila sam da to i nije tako lose.

Osetila sam odjednom veliku moc koju imam od tad nad njim. Shvatila sam da posle onog dogadjaja iz wc -a imam cudnu kontrolu nad njim, i da je spreman da ucini sve za mene, samo da mu dozvolim da svoju pravu seksualnost ispolji.


Bio je i dalje na bolovanju, a ja sam pre nego sto bi otisla na posao pocelada mu ostavljam i dajem zadatke koje morao obaviti pre nego sto se ja vratim kuci.

Sado mazo


Nabavila sam preko neta i nesto sado-mazo opreme, a najvise mi je od toga trebao bic, koji mi je postao glavna igrackica i stipaljke za bradavice.


Kupila sam i ves od koze i lateksa u kom sam bila prava Domino dama. Prvo bih ga naterala kad dodjem sa posla da me lepo pozdravi, da mi izuje cipele i da mi izmasira noge i polize mi stopala skroz do picke, koju nikad nisam zelela da mu dam.


Ako bi i pomislio da je dobije, bio je spreman da istrpi zestoku kaznu. Potom bi pogledala da li su oprani sudovi i da li je uradio sve zadatke koje sam mu ostavila za taj dan.


Zatim sam ga terala da se namesta na sve cetiri i da bude moj pastuv kog sam jahala po celom stanu. Volela sam to me je palilo sto mogu da mu sedim na ledjima i jasim ga.


Terala sam ga da radi stvari koje su ga zaista ponizavale i to me je jako uzbudjivalo. Vremenom mi je dosadilo da imam samo njega kao roba, zelela sam da imam nove robove koje cu moci da maltretiram i da na njima sprovodim svoju torturu koa je zaista postala zestoka.


ibhqforn